Land Rover Freelander: waarschuwinglampjes

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000td

kan er iemand vertellen wat de ootzaak is ,oranje waarschuwingslampjes op dashbord,abs ,tc en om berg af te rijden brand constant,en gaat niet uit

maxi

Geplaatst door maxi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

roel64 (0), 17 jaar geleden

Ik heb sinds vorige week hetzelfde euvel,
amber lampjes branden van links naar recht TC (tractie control), ABS en HDC. Ik merk verder niets aan de auto.
Wellicht sensor defect? Is bij u het probleem opgelost?
groeten Roeland

Cucci11 (0), 17 jaar geleden

Acuu eraf 90 sec wachten er weer op ....

werkt 99%

Rij zelf ook Freelander 2006 TD4

roysim (0), 16 jaar geleden

ik heb het zelfde probleem met een freelander2 daeler heeft diverse dingen vervangen probleem na 1 maand weer terug wie heeft er nog een andere oplossing dan de accu klem dit werkt maar tijdelijk mvg roy

jhvrfree (0), 14 jaar geleden

ICTB
Particulier

Ik heb precies hetzelfde probleem. Mijn Freelander is uit 2000. En inmiddels zit er de 2de ABS-Unit in. Nar een 30 a 40 dagen gingen de 3 lampjes weer branden. Het remrelais is vervangen, maar dat had geen positief effect. Ik zal de accuplug eens verwijderen, en kijken wat er dan gebeurt. Was dat overigens succesvol?

De garage en ik denken op dit moment dat het probleem toch in het remrelais zit. Die zorgt ervoor dat de remlichten gaan branden, en aan de andere kant dat de ABS-Unit een seintje krijgt dat er geremd wordt en dat hij moet gaan werken. Alleen, zodra de rem los wordt gelaten gaan de remlichten uit, maar blijft het contact richting de ABS-Unit bestaan. En dan gaat hij op storing. Er zit een nieuw remrelais in, maar die is weer niet origineel van Landrover.

Ps. de lampjes die gaan branden zijn die van de ABS, TC & (gele wagentje downhill) als de druk bij stijl bergaf moet worden verdeeld over de remmen.

silkwood (0), 14 jaar geleden

Google maar eens op : Land rover three amigos.
Kijk ook eens op: www.landyzone.co.uk en op http://forums.lr4x4.com/index.php?showfo...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.