Land Rover Discovery : Weg draaiende buiten spiegels

Brandstof: Diesel

Goedeavond problemcar leden,
Ik heb een land rover Discovery 3 van 2006. En heb na een update opeens naar beneden draaiende spiegels. Heel mooi als je langs de stoep wil parkeren maar niet handig als je met een aanhanger achteruit moet. Nu ben ik bij een specialist geweest en heb gevraagd of dit weer uit gezet kan worden maar ze konden geen opties vinden in het computersysteem. Wellicht dat een van jullie dit probleem eerder al heeft mee gemaakt en misschien een oplossing heeft. Ik hoor het graag van jullie. Met vriendelijke groet, Jeroen

Landroverjeroen

Geplaatst door Landroverjeroen , lid sinds 3 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Deze heb je toch al eens geplaatst ?

Landroverjeroen, 3 jaar geleden

Klopt! Ik was aan het klungelen sorry. Ik denk dat ik de stekkers er maar uit trek van de elektrische bedienbare spiegels. Ik sprak nog een landrover eigenaar die het zelfde probleem heeft. Hij heeft de bedrading uit ergenis doorgeknipt. Zelfs de dealer weet er geen goede oplossing voor. Dus de schaar er maar in ben ik ban.

Landroverjeroen, 3 jaar geleden

Goedemorgen problemcar leden,
Om de optie van de weg draaiende spiegels uit te zetten gebruik je het linker pookje aan het stuur om in settings te komen en met de pijltjes op het stuur ga je door het menu tot je bij de functie komt van de spiegels en zet het uit. Haal de sleutel uit het contact om het vervolgens terug te zetten en de auto te starten en de functie is geregistreerd groeten, Jeroen

Landroverjeroen, 3 jaar geleden

Probleem Opgelost uitleg in het vorige bericht van mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.