Ligier Brommobiel 2007: Brommobiel start niet/slecht

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 600, Vermogen (kw): 4

Hallo,
Ik heb een vraagje over een Ligier xtoo Max uit 2007. Sinds de kou start hij slecht tot niet, paar dagen geleden sloeg hij na 5 minuten starten uiteindelijk wel aan maar vandaag en gister kreeg ik hem niet aan de praat.
Accu is nu leeg had er een startbooster opgezet nog steeds sloeg hij niet aan.
Weet iemand wat dit kn zijn want voorheen (met graden boven 0 deed hij het meestal gewoon in 1 keer)
Als iemand een stappenplan oid heeft wat eerst te checken is zou me erg helpen.
Als er meer informatie nodig is hoor ik het graag

Floriskamp

Geplaatst door Floriskamp (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ligier Brommobiel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Monteur Senior (605), 4 maanden geleden

ik zou je gloeibougies eens testen alsmede je gloeirelais je pakt een mulitmeter of spanningzoekertje zet je op de gloeispiralen middelste boutje wat er bovenop zit(bij koude motor) en massa dan kontakt aan dan moet dit gaan branden ik denk bij deze koude toch zeker zo'n 8 sec,werkt dit dan kun je even de kontakt draden van je gloeispiralen losgooien en dan met een kabeltje op de plus accu en op dat centrale pinneke van je gloeispiralen ketsen er moet een vonkje vanafkomen zoniet is ie zeker kapot,en anders eruitdraaien en op de accu houden het draadgedeelte op de min en met een kabeltje het stroom aansluitpunt op de plus dan moet ie gaan gloeien,dan weet je zeker of deze werken ja of nee je kunt ook met een multimeter de weerstand meten maar zoals hierboven is er geen twijfel mogelijk of ze werken ja of nee

Monteur Senior (605), 4 maanden geleden

en zorg voor een goed opgeladen accu

Beunhaas (495) PRO, 4 maanden geleden

@monteur senior:
Dat was zeker de langste zin die ik hier ooit heb gelezen.....

    hahahah (lol)jij weet als monteur zijnde dat het uitvoeren minder tijd in beslag neemt dan het uitleggen,ik ga ervan uit dat de topic starter hier toch wel iets mee kan - Monteur Senior (605), 4 maanden geleden

Beunhaas (495) PRO, 4 maanden geleden

Hahaha, hij moet er wel moeite voor doen om de knoop te ontwarren...
Je bent me eigenlijk niet eerder opgevallen als heel warrig....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Brommobiel of stel zelf een nieuwe vraag.