Ligier Brommobiel 2007: brommobiel slaat bijna niet aan

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 600, Vermogen (kw): 4

Hallo, ik heb een ligier xtoo max. Ik loop tegen het volgende probleem aan, namelijk als ik de brommobiel probeer te starten dan draait de startmotor 2x rond en dan vliegt hij los(dus neemt maar voor ongeveer 2 slagen mee en start hij dus net niet lang genoeg om aan te slaan, wat ons brengt bij probleem nr2 dat is namelijk als hij wel zin heeft om te starten heb ik ook heel vaak dat hij niet aanslaat (als ik remreiniger erin spuit dan schiet hij meestal wel aan)
dus hierbij mijn vraag, weet iemand wat dit kan veroorzaken
ik heb het brandstof filter al vervangen en v-power diesel getankt, accu volledig opgeladen en zelfs met accu booster geprobeerd.
het vreemde aan dit alles is dat het soms 3 dagen niet voorkomt dan start hij warm en koud na voorgloeien gelijk maar nu start hij alweer 3 dagen op rij niet meer.

mvg, floris

Floriskamp

Geplaatst door Floriskamp (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ligier Brommobiel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

quikfit (715), 3 maanden geleden

Gloeibougies,accu en laadstroom testen!?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ligier Brommobiel of stel zelf een nieuwe vraag.