Maserati Ghibli 2014: binnenverlichting

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 301

Tijdens demonteren van het handschoenkastje ( voorbereiding voor inbouwen van een alarm), merkte ik op na een tijdje (+/- 20 min) met rechterdeur open ( en ook de motorkap) dat de binnenverlichting niet uitging. Het gaat niet in slaapstand. Ik probeerde met de middelste knop op de bedieningspaneel van de binnenverlichting uit te zetten, maar ging niet uit. Na het inbouwen van het alarm heb ik de deuren op slot gedaan om te kijken of de binnen verlichting uit ging maar helaas. Pas na een minuut of 15 later ging het uit. Voorheen ging het wel uit.
Ik heb het lamoje er voor nu uitgehaald, want voor een lege accu ineens.
Is er iemand die een idee heeft? Alle tips zijn welkom

groet,
Rajesh

Rama

Geplaatst door Rama PRO , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Maserati Ghibli? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Beunhaas PRO, 2 maanden geleden

Van een kwartierje , pakweg 6 watt trekken gaat een accu toch niet leeg?

check

Beste antwoord, geplaatst door Rama PRO, 2 maanden geleden

Probleem is opgelost!
Er zit links van de stuur een timer/schakelaar voor de binnenverlichting.
De timer stond op maximaal/aan voor 12 min. De binnenverlichting schakelaar op het bedieningspaneel reageerde daarom ook niet.

    correctie 15 min - Rama PRO, 2 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Maserati Ghibli of stel zelf een nieuwe vraag.