Maserati Quartroporte: Hoog co%

Bouwjaar: 1995

Na een grote motor schade hebben wij de motor weer gemonteerd en volgens de fabrieksgegevens afgesteld. De motor loopt wel weer maar heeft stationiar 10%co en vollast 0%co, er is tijdens accelerren heel even een lambda regeling maar anders niet. Als de motor 20sec op een stabiel toerental loopt of rijd gaat het motorlampje branden. Wij hebben diverse uitlees apparaten geprobeerd maar kunnen niets uitlezen.

Distributie timing,injectoren,lambda sensoren,temperatuur sensoren, gasklep en mapsensoren, vucuum en turbodruk zijn getest. Wij kan ons helpen met dit probleem.Tel.040-2013626
Dank u.

schaap10795

Geplaatst door schaap10795 PRO , lid sinds 18 jaar geleden

4 Reacties

robin10111, 15 jaar geleden

hoe zit het met de andere waarden vd. 4-gastest?

Siem Bijman PRO, 15 jaar geleden

Heb je de brandstofleidingen niet verwisseld? Weet niet of dat uberhaupt kan, maar teveel brandstofdruk resulteert in een te hoog CO-gehalte.Of misschien een brandstofleiding die dicht wordt geknepen?

schaap10795 PRO, 15 jaar geleden

Brandstofdruk is goed, op dit moment zijn de ECU's ter controlle opgestuurd zodra deze weer terug zijn zal de resultaten van de 4 gas meting hier vermelden(ik heb ze nu even niet exact meer bij de hand)

sytze PRO, 15 jaar geleden

Je zegt dat alleen tijdens het accelereren een lambda regeling plaatsvind. Dit moet echter ook gebeuren tijdens het stationair draaien. Is de lambda-sonde goed? Heb je het signaal al gemeten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Maserati Quartroporte of stel zelf een nieuwe vraag.