Mazda 626: Auto wil niet starten

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GLX

Hallo,

Vijf dagen geleden heb ik voor het laatst mijn auto gebruikt. Nadat deze gebruikt is, is één van de deuren niet goed dicht gegaan, waardoor de auto open heeft gestaan. Hier kwam ik vandaag achter. Nu ik de auto probeer te starten, doet deze het niet meer.
Eerste ingeving is natuurlijk dat de accu leeg is, echter zijn er startkabels opgezet en loopt dat ding te tikken als een malle, maar start hij niet.
Nu denk ik zelf dat het misschien aan het alarm ligt. Ik denk dat deze erop is gegaan omdat de auto open stond en dat de startonderbreker erop is gegaan. Het probleem hierbij is, dat de afstandbedieningen het al een maand niet meer doen, terwijl de baterij vol is, waardoor ik de auto niet meer van het alarm af kan halen met de afstandsbedieningen.
Kan mijn vermoeden kloppen dat de startonderbreker erop is, of is het een ander probleem wat iemand herkent.

Groeten Martin.

wieblieb

Geplaatst door wieblieb (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Probeer het eerst maar eens wat er gebeurd als je de startkabels er tien minuten op laat voor dat je gaat starten,vaak zijn de startkabels te dun.Op deze manier laad je de lege accu een beetje op,wel de motor van de hulpauto laten lopen.

Het kan ook dat het alarm geactiveerd is doordat de spanning te laag is geweest,dan zul je dit moeten (laten) verwijderen,als de afstandbedieningen niet meer werken.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.