Mazda 6 2008: Autoradio geen ontvangst fm wel display

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: LF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 108

Heb originele autoradio vervangen door Apple car play installeren goed gegaan en alles werkt naar behoren.8weken lang geen probleem en nu als ik start wel display maar geen fm ontvangst na herhaaldelijk opnieuw starten doet hij het weer.Zet ik contact daarna uit en weer aan wel display maar geen geluid.heb al reset gedaan en alles teruggezet naar fabrieksinstellingen maar probleem blijft zich herhalen.als ik iPhone koppel werkt alles perfect geluid,display,bediening enz.Iemand bekend met dit probleem ?.Ik hoor het graag.Het betreft een autoradio van audiovolt xpa-675bt

Paulus29

Geplaatst door Paulus29 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Paulus29 (0), 1 jaar geleden

Het probleem is opgelost.Ik heb contact gehad met de leverancier en kon langs komen zodat zij mee konden kijken,was wel uur en 20 minuten tijden.Kreeg gelijk een nieuwe omdat zij het ook niet wisten en heb het dat ter plekke gedemonteerd en opnieuw ingebouwd en werkt perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 6 of stel zelf een nieuwe vraag.