Mazda 6 2006: bestuurdersdeur niet meer open

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: L8, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 88

Hallo mijn Mazda 6, de bestuurderskant deur gaat niet meer open, kan het binnen paneel niet open maken omdat de deur in slot zit, dus dicht ( kan niet bij alle schroeven waar het binnen paneel vast zit), heeft iemand idee?
de kabels bewegen gewoon, ik denk dat het in het slotmechanisme zit, maar hoe kom je daar bij van binnenuit, zonder dat je de deur open. .Ben bang dat binnen paneel niet zonder schade kan loshalen om bij het slot te komen.
Graag hoor ik van iemand
mvg,

Fabian

fabian renzo

Geplaatst door fabian renzo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1585) PRO, 2 jaar geleden

Je kunt door flink op de deur te bonken, de cv knop op je sleutel te bedienen en tegelijk aan de hendel te trekken aan de binnenkant , te proberen of nog open schiet.

    Heb de binnen paneel boven losgekregen, kon met mijn hand in de deur( folie/Geluiddempend verwijdert) bij de stang van de deurgreep, flink heen en weer rukken, en vloog op eens los...goed in gespoten met WD40.....perfect.. en binnen paneel heel gebleven!.. Bedankt voor reactie Kaleido - fabian renzo (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 6 of stel zelf een nieuwe vraag.