Mazda 323: distributieriem vervangen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700cc

distributieriem vervangen maar controle lampje blijf branden .

stefke0070

Geplaatst door stefke0070 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

deze moet je natuurlijk wel resetten gaat niet van zelf uit, maar hoe dat weet ik niet ,maar iemand anders wel wacht af!!

erik41 (0) PRO, 13 jaar geleden

zit er bij de mazda diesel geen stekkertje aan de linkerkant van de a stijl onder bij zijkant voetenruimte zo ja stekker oversteken naar legesteker die er naast hangt 1 grijs en 1 zwart ?

stefke0070 (0), 13 jaar geleden

Helaas net gekeken geen stekkertje gevonden , net boven de zekeringkast 2 blijkbaar relais zijnde zwarte bakjes één met 3 draden en een lusje en de andere zit volledig bekabeld .

erik41 (0) PRO, 13 jaar geleden

niet boven de zekeringkast maar achter het paneeltje geheel onderaan links

stefke0070 (0), 13 jaar geleden

Ja heb paneeltje losgemaakt zodat de zekeringkast vrij staat en geen stekkertjes te zien , alleen 1 witte stekker waar niets insteekt .
Aan de kant van de passagier zitten wel 2 stekkers waarvan 1 met een koppelstekker met een lusje . Ik heb deze eens verwisseld maar geen resultaat, alleen als de stekker verwisseld is dan werken de groot lichten niet . Dus zeker iets anders .
Toch al bedankt !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.