Mazda Mx5: Gemini Alarm Type 5060TNE

Bouwjaar: 1993

Ik heb een MX5 maar er is ooit in de bedrading van het alarm geknipt nu heb ik 4 losse zwarte draden een zit er aan de zwart/bruine de tweede is de eerste links boven op de stekker van de uinit de derde zit op de derde plaats rechts naast een wit/rode en direct onder de derde zwarte zit nummer 4 maar ik weet niet welke waar hoort weet iemand raad heeft iemand een schema zodat ik het helemaal na kan lopen ?

Cees1579

Geplaatst door Cees1579 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda MX-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Cees, wat is eigenlijk het probleem?

Peter8825 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo, als hij goed loopt??!! Dat zijn de draden van de startonderbreker, (ontsteking, startmotor, benz.pomp enz.)
Loop het na en je vindt het.

Cees1579 (0), 18 jaar geleden

het exacte probleem is dat de sirene eruit was en nu we een sirene hebben kunnen we deze niet meteen erin zetten, want de draden in die richting zijn doorgeknipt dit zijn er vier en de nieuwe sirene heeft er maar twee.
er zit een constante stroomdraad tussen de afgeknipte draden het alarm gaat wel gewoon af want de richting aanwijzers gaan knipperen als je met een van de andere draden contact maakt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda MX-5 of stel zelf een nieuwe vraag.