Mazda 121: in eens stoten, bij stationair lopen en bij constante snelheid

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 16kleppen

goede middag, heb een probleem met mijn 121. na de laatste tankbeurd stotterd hij bij stationaair draaien, wil dan ook wel eens afslaan. bij het optrekken geen problemen. wel bij contante snelheid blijft hij stoten. zowel warm als koud. in t verleden vond ik wel dat de choke er vrij lang op bleef staan, moest echt helemaal warm zijn ging die eraf. wie weet hier eventueel t probleem?? alvast bedankt!!!!!

jos rooijakkers

Geplaatst door jos rooijakkers (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 121? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jos rooijakkers (0), 14 jaar geleden

geen reacties gehad, ben vandaag bij mazdagarage geweest, auto uitgelezen, geen storingen. volgens monteur is injector kapot. kosten € 424 voor de injector. wie kan mij aan een goede gebruikte helpen????

Wernervs (0), 14 jaar geleden

Wellicht helpt schoonmaken, ze kunnen vervuild raken. In de ruimer gesorteerde autospeciaalzaken kan je hiervoor benzine-additieven kopen. Als het probleem al niet uit zichzelf verdwenen is.
Zonee dan kan het helpen het ding eruit te halen en in een ultrasoon schoonmaakbad te leggen.
Overigens zou ik voor dit probleem toch ook eens informeren naar de kosten bij een universele garage, ik denk dat dat wel in de kosten scheelt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 121 of stel zelf een nieuwe vraag.