Mazda Premacy: koude motor slecht starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 ditd

hallo sinds enige tijd start mijn mazda bij de koude start moeilijk bij warme motor geen probleem gloeibougies gister vervangen en krijgen ook spanning de kmstand is 211839. weten jullie misschien wat het probleem is alvast bedankt

24erwin

Geplaatst door 24erwin (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jack T (0) PRO, 16 jaar geleden

Misschien een lekkende dieselfilter,........ pas vernieuwd???

conradus (50), 16 jaar geleden

Dat doet die 323 2.0 DITD 1999 van mij ook. Zodra het onder de 12 graden komt start die veel moeilijker. Pakt 'm veel later en stotterend op. Lijkt wel of die af en toe wil terugslaan. Lijkt er op dat de ene cilinder dan al wel iets wil doen terwijl de ander nog achterblijft. Bij een iets hogere temperatuur gaat het meestal vlot. Soms komt er wel eens een rookpluim uit de uitlaat. Heb de gloeibougie's ook gecontroleerd en die blijken goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.