Mazda 626: kraken

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000cc

Goededag ik zit met een probleem, als ik rij hoor ik rechts achter een krakend geluid soms is het ook weg, ben al naar de garage geweest ze kunnen niets vinden misschien weten jullie wat het kan zijn.

j.aalders

Geplaatst door j.aalders (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

J-W vd H (0), 16 jaar geleden

Heb dit bij mijn mazda ook gehad, zet je auto een niet op de handrem,en druk de achterzijde eens naar beneden, en doe dit vervolgens nog eens, wel op de handrem. Als dit het geluid is wat je bedoeld , dan is het vermoedelijk de remklauw rechtsachter. Ik hoorde het vooral bij in/uitstappen van de auto.
Deze loopt dan licht aan. (kan ook warm worden bij een langere afstand rijden).

Meestel is losmaken maar een tijdelijke oplossing. Ik heb hem destijds vervangen door een van een 626 laatste model.

Ik vermoed dat de oorzaak is dat de remklauw te dicht bij de uitlaat zit, en hierdoor te warm wordt. (overmatige slijtage van de remcilinder.)

Hoop dat je hier iets aan hebt.

Suc6

j.aalders (0), 16 jaar geleden

Hallo J-W ik moet de auto voor 10 october laten keuren, dan laat ik er meteen na kijken, dan hoor je nog van mij, al vast bedankt voor de tip.

Gr J.aalders

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.