Mazda : krijg de motor niet aan de gang

Hallo allemaal

ik heb een crossauto gekocht een mazda 626 coupe 2.0 16v gt. Dit is wel een injectie motor. Nu heb ik vanalles geprobeerd. maar krijg de auto niet aan de gang. Ik heb een nieuw versterkertje gekocht op de mobine, die was kapot. De mobine is goed. Nieuwe bougies heb ik er nog in gezet. Nieuwe accuklemmen. Ik heb alle massa kabels schoon gemaakt. En toen kreeg ik een vonk. Daarna heb ik een beetje benzine bij de bougies gedaan en hem eerst met de accu proberen te starten. Ook dit mocht niet baten. Omdat de auto waarschijnlijk lang heeft stil gestaan. Dus heb ik hem geprobeerd aan te slepen. En ook dit mocht niet baten. Zou iemand mij een tip kunnen geven waar ik nog meer kan gaan zoeken. Alvast bedankt

groetjes gert

gert3685

Geplaatst door gert3685 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

een benzineauto moet aan 4 hoofdgroepen voldoen om te kunnen lopen:

hij moet benzine krijgen
hij moet vonken
hij moet voldoende compressie hebben
de timing van alles moet goed zijn

gert3685 (0), 18 jaar geleden

oke bedankt voor de tips. Ik ben alleen bang dat de timing niet optijd staat. Maar ik kan nu weer aan de gang.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Overig of stel zelf een nieuwe vraag.