Mazda 626: lekkende benzine injector

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Mijn mazda rijdt op 2 cilinders bij lage toeren. Bij de apk werd verteld dat de lpg injectoren niet goed werkte. Middels een testje met olie op de injectoren spuiten was dat vastgesteld. Bij de LPG inbouwer kwamen ze met een ander verhaal: niet de gasinjectoren maar de benzine injectoren zorgden voor valse lucht. Daar moesten nieuwe rubbers in. En als het dan open ligt ook nieuwe pakking.
Nu blijkt dat de originele rubbers toch nog de boel niet goed genoeg afsluiten. Ze zijn er inmiddels veel te lang mee bezig geweest. Er zitten nu andere rubbers in dunner maar dan twee maal. Maar ook die doen het nog niet goed. Voorstel is nu om de boel met twee componentenspul vast te zetten maar dan komt het ook nooit meer los. Maar dat is dan wel weer een nieuwe opdracht.
Ik ben inmiddels een paar honderd euro armer.

wat te doen?

Ant

ant

Geplaatst door ant (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ant (0), 10 jaar geleden

misschien zijn ooit de injectors vervangen (voordat ik eigenaar werd) en passen de rubbers daarom niet? kan dat? en zo ja, hoe kom ik daar achter?
er zitten twee bruine en twee groene in.

Ant

ant (0), 10 jaar geleden

garage heeft probleem opgelost met andere rubbers.

ant

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.