Mazda 626: MAZADA 626 / airco gaat niet aan.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo, ik heb hier een Mazda 626, 1800 cc uit 1996 op G3 en Benzine. De airco is 3 weken geleden bijgevuld en deed het perfect. Maar wil nu niet meer aangaan, het lampje op de schakkelaar geeft aan dat de airco aanstaat maar de ventilator bij de radiator blijft uit, deze gaat normaal gespoken altijd aan als de airco is ingeschakkeld.
Ik heb vorige week zelfd een andere radio ingebouwd, dacht dat daar misschien wat misgegaan was, maar heb daar alles gecontrolleerd en ziet er goed uit.

Zekeringen gecontroleerd, relais vervangen, bekabeling bij de radiator enz. maakt niks uit, bekabeling bij de radiator enz.

Weet iemand waar ik zou moeten kijken om dit probleem op te lossen?

Vast bedankt.

Robert.

dutchadventurer

Geplaatst door dutchadventurer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ulbert (0), 13 jaar geleden

ik denk dat je moet terug gaan waar hij is bij gevuld misschien is er een leiding stuk gegaan of heb je lekkage en dan heeft hij geen druk meer en dan slaat de airco ook niet aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.