Mazda CX-30 2020: Mazda schokt (hik)

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HF, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 132

Beste lezers, sinds 2020 ben ik in het bezit van een mazda cx 30 X uitvoering, vanaf de aankoop heeft mijn voertuig een probleem. Bij een toerental van ongeveer 2100 schokt oftewel ze noemen het een hik. Ben hiervoor meerdere malen naar de dealer geweest om dit probleem voor te leggen en op te lossen men gaf aan dat het euvel opgelost kon worden bij een update. Na meerdere update’s blijft het probleem echter bestaan. Gesprekken met de dealer lopen uit op niks. Men kan en wil mij niet helpen. Ik krijg 2 opties: mijn spiksplinternieuwe auto inruilen met een behoorlijk verlies en de 2 optie is mijn klacht neerleggen bij mazda.Mazda zelf geeft aan dat probleem een producteigenschap is!! Met andere woorden deal er maar mee.

Chronoss

Geplaatst door Chronoss , lid sinds 3 weken geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 weken geleden

Hebben ze er al een specialist bij gehad van de importeur ?
Als je met een identieke andere auto rijd , heeft die het ook ??

Chronoss, 3 weken geleden

Mijn auto is meerdere keren terug geweest voor onderzoeken, maar of er een importeur bij is geweest weet ik niet. Ze geven wel toe dat dit probleem vaker voorkomt bij de sky active x. Mazda Nederland geeft aan dat dit probleem een producteigenschap is. Verder kunnen ze niks betekenen voor me. Ikzelf heb nog niet met een identieke auto gereden.

kaleido 1 PRO, 3 weken geleden

Zou dat dan toch eens doen liefst bij een andere dealer .

Chronoss, 3 weken geleden

Is wel een goede tip. Zal binnenkort eens een afspraak maken bij een andere dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda CX-30 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.