Mazda 626 2002: rem verdeler

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: FS, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

goede dag.
kan bij deze Mazda 626 gf rem druk verdeler minder goed gaan werken ❓❓
ik merk vaak aan de rechtse voor wiel net 1 keer rond gaat of met moeite met 1 keer rondt gaat , linkse voor wiel haalt makkelijk 2 a 2,5 rondjes.
vandaag 16 - 08 - 23 rechts voor een nieuwe rem klauw / tang erop gezet en de boel goed ontlucht en nu haal ik max 1,5 keer rondt lichte verbetering , maar heeft dit te maken met een druk verdeler nee of ja .
en soms merk ik ook ( iets ) links achter wiel iets aan loopt .
links voor en rechts achter geen problemen.
groetjes Gerard.

gerard1973

Geplaatst door gerard1973 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Beunhaas (485) PRO, 8 maanden geleden

Nee, dat heeft hoogstwaarschijnlijk niks met een remdrukverdeler te maken, dat is een voorziening die doorgaans voorkomt dat de achterremmen voortijdig blokkeren., dat heet een begrenzer....
Zolang de auto recht remt zou ik me niet druk maken over wat meer slepen aan 1 kant, dat doen schijfremmen op auto's nu eenmaal...

gerard1973 (0), 8 maanden geleden

oke bedankt zover.
vandaag een test rit gemaakt.
op een verharde weg / ondergrond blijft de auto mooi recht.
rechts wielen in de berm met klimometer van 40 vol in de remmen abs werkt auto blijft goed recht. linkse wielen in berm met klimometer van 40 met Abs dan trekt auto iets wat scheef / schuin dus links achter trekt hij wat harder.
groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.