Mazda Premacy: water-lekkage?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8i

In de kofferbak van mijn Premacy bevindt zich achter het linker achterwiel een verdiept gedeelte. In dit deel staat regelmatig water (enkele cm. diep) De rubbers van de achterklep lijken OK en verder zijn geen natte plekken te vinden. De auto is voorzien van een gastank op de plaats van het reserve-wiel, met hierop een nieuwe laadvloer. Eventueel vocht hieronder heb ik niet kunnen ontdekken. De vul-opening voor LPG bevindt zich aan de rechterkant van de auto en lijkt op de carrosserie aan te sluiten.

Heeft iemand op deze zelfde plaats vocht gehad en enig vermoeden waar het vandaan komt?

In de zijkant van het verdiepte deel lijkt een soort "dopje" te zitten (wel boven het laagste punt). Ik heb dit alleen op de tast waargenomen. Is dit een afwateringspunt?

d-fens

Geplaatst door d-fens (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nico8119 (0), 17 jaar geleden

Heb ik ook bij een 323 sedan uit '99. Ik heb het dopje er maar uit gehaald, dan loopt het water weg. De bekleding weghalen en iemand met een tuinslang de auto laten besproeien is volgens mij de methode om erachter te komen waar het water binnenkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.