Mazda 323: Waterpomp

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16i 16v

Hoi, misschien een domme vraag, maar hoe kom je erachter dat je waterpomp kapot is
Verwarrming doet het wel, maar blaast volgens mij wel erg warme/hete lucht
De koelvin springt ook niet aan, deze werkt wel (getest) of gaat deze niet aan omdat het nog zo koud buiten is

Wie kan mijn vraagjes beantwoorden?

b.v.d

Jo

centrino

Geplaatst door centrino (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

hij kan kapot zijn dat je lager eruit ligt dan maakt hij meestal herrie,hij kan lekken dat zie je ook goed,en het schoepenrad kan eraf liggen dan heb je meestal oververhitting,en kun je zien als je radiateurdop eraf is(pas op met hete motor) en je geeft gas moet je watercirulatie zien en inderdaad nu het zo koud is kan het wat langer duren voordat je fan aanslaat maar zolang hij niet warm loopt(in het rood komt) is er niks aan de hand.

mazda+swing (0), 15 jaar geleden

Hoi zit in de bestuurders stoel van een mazda 6 ook een bezettings sensor, zo ja kan ik deze dan door verbinden zodat hij altijd aan staat . En waneer ik de stoel eruit wil halen moet ik dan de accu los koppelen en gaan dan niet de instllingen van het de vestuivers verloren of in de orginelefabrieks waarde deze hebben ze namelijk laatst opnieuw ingesteldt.
Groetjes jan

mazda+swing (0), 11 jaar geleden

hallo wel wat laat maar probleem is op gelost door een ander stoel sensor te plaatsen was wel duur want stoel kwam van sloop en moest nog 150euro betalen en dan de hele zaak zelf nog omzetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.