Mercedes-Benz Vito 2012: 116CDI Dab antenne en bluetooth mic aansluiten

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,

Ik heb de Pioneer SPH-DA230DAB radio gekocht voor mijn Vito. De oude radio had een andere connector voor de bluetooth microfoon, past dus niet op de nieuwe radio.
Weinig verstand van auto's maar na wat zoeken heb ik de a pillar trim van de bijrijders kant er afgehaald. Het is mij nu een raadsel hoe ik de DAB antenne achterin de radio krijg.
Moet ik dan alles openhalen?
Lijkt me ingewikkeld, misschien zie ik iets over het hoofd. Ik zit er aan te denken om misschien een verloopstuk te kopen zodat ik de bestuurderskant niet open hoef te halen. Zou dit gaan werken? Dan zou ik alleen de bijrijderskant de DAB antenna moeten installeren. Maar vooralsnog is het me een raadssel hoe ik die antennekabel achterin de radio krijg.

Vitobenz

Geplaatst door Vitobenz , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.