Mercedes-Benz 190: 190D2.OL ander motorgeluid na vervangen 0 ringen pomp

Bouwjaar: 1990

Sinds ik de 0 ringen verving tss. brandstofpomp en leidingen wegens lekkage,maakt de motor een ander harder geluid tijdens draaien,vroeger liep hij veel zachter en stiller.Iemand een idee?Mvg.Chris.

coupéétje

Geplaatst door coupéétje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

pomp timing niet goed afgesteld

coupéétje (0), 18 jaar geleden

beste Rene, dank voor reactie.Heb enkel 4 leidingen van pomp losgemaakt en niets aan pomptiming verandert.Volgens mij moet het iets te maken hebben met de injector(s),misschien een vuiltje of zo in de leiding geraakt en vast komen te zitten in injector?Wie weet of dit mogelijk is? .Wagen wordt momenteel niet gebruikt ,ik start hem 1 keer per maand en hij start zeer goed,wel schud de motor fel wat te wijten is door de lekkage van brandstof op de motorsteun,vermoedelijk is deze steun kapot.Mvg.Chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.