Mercedes-Benz C-Klasse: 220 cdi niet harden dan 120km

Bouwjaar: 1998

hoi ik heb een mercedes en deze loopt niet meer harder dan 120 km per uur! in de 1ste 2de 3de versnelling gaat hij tot de maximum toeren en in de 4de en 5de niet en als ik dan eenmaal op de 120 km per uur ben geweest dan trekt hij in de 1ste 2de en de 3de versnelling ook niet meer! wie kan mij helpen luchtmassa meter is al vervangen en turbo druk regel klep ook al! alvast bedankt mvg roy

roy325

Geplaatst door roy325 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

theohuesse (0) PRO, 18 jaar geleden

alle vacuum slangetjes goed controleren, turbodruk slangen goed controleren ook de intercooler, anders even uitlaten lezen.

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer de uitlaat ook even als die verstopt zit geeft dit te veel tegendruk in de uitlaat daardoor te weinig turbodruk en daardoor word er te weinig brandstof ingespoten en trekt de wagen voor geen meter en geeft geen foutcode`s
succes Marcel.

roy325 (0) PRO, 18 jaar geleden

oke ga ik dat eens proberen! maar hij gaf wel een foutcode van de turbodruk regelklep maar deze is al vervangen! maar hoe kan het dan dat hij in de 1 2 3 wel trekt?
alvast bedankt mvg roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.