Mercedes-Benz 0: 280se wil niet boven de 85km/h

Hallo , ik heb een 280 se uit 1982 automaat , nu met een probleem .

zo net op de autosnelweg reed ik 120 km/h en opeens had de auto geen snelheid meer gaspedaal vol ingetrapt kon ik met moeite 85km/h blijven rijden .
ik ben verderop van de snelweg afgegaan om te kijken wat het kan zijn maar kon niets vinden toen ik weer verder wilde ging het erg langzaam .

weet iemand wat dit kan zijn?

mijn auto loopt alleen op lpg tijdje terug wilde hij ook niet meer op benzine lopen .

yaya

Geplaatst door yaya (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

kyk eens naar je koelsysteem of er voldoende koelvloeistof inzit.als er te weinig inzit bevriest deverdamper.heb je geen backfire gehad? armpje krom van de luchtweger.? even alles goed controleren.anders naar de vakman.succes martin

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

je hebt toch wel genoeg gas erin????

Hans4040 (265) PRO, 16 jaar geleden

"gaspedaal vol ingetrapt kon ik met moeite 85km/h blijven rijden"

Lijkt mij ook een typisch geval van "gas op"

yaya (0), 16 jaar geleden

ik heb de probleem gevonden toen ik de luchtfilter heb verwijderd de luchtklep zat MUURvast waardoor de motor niet genoeg lucht kreeg ...
volgens mij heb ik weer een backfire gehad tijdens het rijden , ik heb die zelfde avond nog er in gekeken (door de filter) naast de snelweg maar had hem ook ff moeten bewegen .

mensen nog bedankt voor jullie reacties.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

fijn dat je het even meldt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.