Mercedes-Benz A-Klasse: A klasse w168 slaat af bij stationair

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Goedendag,

Vandaag toen ik mijn auto startte en achteruit de straat uit reed sloeg deze af. Nu blijkt dat hij zodra ik de koppeling in druk of hem in zijn vrij zet hij vrijwel direct afslaat. De motor loopt verder netjes en op vier cilinders, en houdt niet in. Ben al opzoek geweest naar evt. losse vacuüm slangetjes o.i.d. maar niets kunnen vinden. Tevens even de accu los gehad om één en ander te resetten. Ook dit mocht niet baten. Verder geen storingslampjes die gaan branden. Ik moet hem nog uit laten lezen, maar vroeg me af of iemand anders dit zelfde probleem heeft ervaren?

Als ik hem start blijft ie ongeveer 3 sec. lopen, slaat dan bijna af klimt vervolgens weer op naar een kleine 1000 toeren om vervolgens helemaal af te slaan.

Groet Maarten

purplehazezzz

Geplaatst door purplehazezzz (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

purplehazezzz (0), 9 jaar geleden

Even een update, ik heb gister de LMM schoongemaakt (wattenstaafje met nagellakremover), en het gasklephuis helemaal gereinigd. Alle stekkers nagelopen en ingespoten met contactspray.Verder de auto vol gegooid met super 98, auto goed warmgedraaid en maar ééns flink op zijn staart getrapt.

Resultaat.... Nog steeds het zelfde euvel. Ga nu mijn LMM opsturen voor controle en evt. reparatie.

purplehazezzz (0), 9 jaar geleden

LMM terug gekregen en gemonteerd. Auto loopt weer als een zonnetje, met spoedservice kwam het reviseren op 225 met BTW.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.