Mercedes-Benz A-Klasse: motor start niet, centrale deurvergrendeling ook niet.display st

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Motor start niet. Centrale deurvergrendeling werkt ook niet. Bij starten geen geluid maar alle lampen in dashboard branden en geeft start error aan. Accu is al geladen. Dat helpt ook niet. Zekeringen zijn ook goed. Garage komt er ook niet uit. Is het de sleutel want die is een paar x gevallen en behuizing is stuk open. Of is de startmotor kapot. Kan iemand mij op weg helpen?

chauthi

Geplaatst door chauthi (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

Reserve Sleutel Proberen

chauthi (0), 9 jaar geleden

Dit is helaas de reservesleutel. Mn dochter heeft de echte sleutel in de container gegooid. Dat zou 150 euro kosten om het eruit te halen. Beetje veel geld. Dus niet eruit laten halen. Zit nu alleen met deze reserve sleutel.

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

dan gaat het nu zeker meer dan 150 euro kosten hahahahaha
nieuwe sleutel met inleren kost meer

chauthi (0), 9 jaar geleden

Ja dat dacht ik al. En deze sleutel laten repareren?

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Start error in het display is sowieso niet de startmotor, maar een probleem in de startblokkering. En nu dus de vraag: zit het in de sleutel of in de auto. Je zegt: de behuizing is open. Het is dus een klapsleutel?
Ik zou toch maar de andere sleutel terug zien te halen, want de andere optie is een nieuwe sleutel bestellen en afwachten of het opgelost is.

chauthi (0), 9 jaar geleden

Dank u. Het is idd een klapsleutel. We denken zelf ook dat het de sleutel is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.