Mercedes-Benz Vito: Aansluiting van verstralers

Bouwjaar: 1999

Kan iemand mij helpen te vertellen hoe de verstralers in de onderbumper aan kunnen worden gezet. Gaat hier vaak een relais bij kapot of moeten deze apart worden geschakeld?

daerts

Geplaatst door daerts (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat wil je precies weten, hoe je ze moet aan zetten of hoe ze electrisch zijn aangesloten?
En is het een Vito of is het een V-klasse?
Is het wel een Nederlandse auto, het schema is van een Duitse auto nl anders.
Mvg Ab

daerts (0), 19 jaar geleden

Ik krijg ze niet aangeschakeld, het betreft een Vito en is ingevoerd uit Duitsland. Gr Danny

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Danny,
Zit er naast de stuurkolom (links) bij de koplamp verstelling niet een schakelaar? Zijn het wel verstralers of zijn het mistlampen? Bij Nederlandse Vito zit de mistlamp bij de koplamp in en verstralers kun je wel als exstra bestellen in de bumper en dan zit de schakelaar onder de radio volgens mij.
Maar nog even voor de duidelijkheid, kun je wel de schakelaar vinden??
Ab

daerts (0), 19 jaar geleden

Volgens mij zijn het verstralers, de mistlampen zie ik idd aanschakelen bij de koplampen. De schakelaar naast de stuurkolom zie ik zitten. Onder de radio zit een kleine schakelaar waarachter 3 losse draden liggen ( rood/zwart/groengrijs) Verder zie ik daar nergens geen aansluitmogelijkheden.
Gr Danny

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

De schakelaar naast de stuurkolom heeft twee standen, n.l. mistlampen voor en mistlampen voor + achter. Het zijn eigenlijk drie standen, maar de midelste is de uitstand!
Ik probeer even iets met de bedrading uit te zoeken.
Wat staat er op de schakelaar onder de radio?
Gr. Ab

daerts (0), 19 jaar geleden

Op de schakelaar staat niks is eigenlijk een kleine schakelaar van +/- 1 bij 2 cm ingebouwd op het klepje waar normaal een schakelaar komt. Denk dat dit toch met die verstralers moet hebben te maken, kan nl niks anders vinden. Makkelijk dat diegene die zoiets inbouw geen nota ofzo er van maak in het instructieboekje ( doen wij namelijk altijd, wel zo fijn)

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Danny,
Ik heb het nog even na gekeken maar origineel is het zeker niet, maar dat blijkt nu ook uit wel de schakelaar.
Ik denk dat je even wat moet meten op de draden die je daar hebt liggen. Mogelijk kan je de draden volgen vanuit de verstralers. Als dat allemaal moeilijk wordt zou ik zeggen trek nieuwe draden.
Suc6 Ab

daerts (0), 19 jaar geleden

Ik heb maar alles opnieuw aangelegd. Het was lekker zooitje in de bekabeling,maar is nu gelukkig opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.