Mercedes-Benz 220: ABS, ESP en BAS Foutmeldingen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: CDI 220

Hallo iedereen,

Sinds een week of drie worden er telkens drie foutmeldingen gegeven, BAS, ESP en ABS. Als ik ze weg druk komen ze tijdens het rijden niet meer terug, alleen als ik de motor uit zet en vervolgens weer start en weg rijdt, dan verschijnen ze weer. Niet gelijk , maar pas na een paar minuten of een paar honderd meter rijden.
Wie kan mij vertellen wat hier mogelijk aan de hand zou kunnen zijn ?
Bij mijn garage ( geen dealer) die hem uit wilde lezen vertelde men mij dat ze geen verbinding met het ABS konden krijgen, ik snapte dat verhaal niet helemaal, mede omdat ik een leek bent op het gebied van auto electronica.Dus vraag ik het hier maar aan al die techneuten hier.

Groet William

william45

Geplaatst door william45 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Niet dealer heeft waarschijnlijk iets minder verfijnde apparatuur als de dealer. Even laten uitlezen bij de dealer, dat scheelt een hoop zoekwerk.

pabo1955 (0), 14 jaar geleden

Inderdaad moet je de auto laten uitlezen bij de dealer. De dealer werkt met star diagnose. Mercedes slaat zijn fouten op in het reguliere geheugen, maar ook in het harde geheugen. Die moeten echt uit het systeem gewist worden anders blijven ze terug komen, ook al zijn ze
mechanisch verholpen.

cino (0), 14 jaar geleden

heb een vito 113 16v op benzine ,mijn vraag is of ik hier een motor van een mb personen auto in kan zetten.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Cino, dit lijkt me niet de plaats om die vraag te stellen.

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

vernieuw de remlicht schakelaar maar, dan zal waarschijnlijk je probleem weg zijn.

en dat een niet dealer niet in je abs komt is normaal, dit komt door de canbus systemen die met elkaar comuniceren.

marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.