Mercedes-Benz 220: start perfect maar gaat dan onregelmatig lopen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel

Goedendag allemaal,

wij hebben hier een c 220 diesel oxykat. hij start perfect maar als hij even loopt gaat hij in eens onregelmatig lopen. net of er een cylinder wegvalt. heeft iemand een idee hierover of heeft dit mee gemaakt. retourleidingen van verstuivers al vervangen. zit naarm ijn mening ook geen lucht in de leiding anders zou hij wel moeite hebben om aan te slaan.

alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nicwil (0) PRO, 14 jaar geleden

inspuitpomp uitlezen met HHT indien lucas pomp(rotatieve) is vermoet defekt

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

hebben geprobeert uit te lezen maar helaas met geen enkele uitleeskast 4 stuks geprobeerd kwamen we niet in het systeem. dus we gaan kijken hoe we er in kunnen komen of een andere ecu aan te sluiten. iemand dit vaker mee gemaakt dat je er niet in kwam zo ja hoe komt dit??

mvgr

PeterK011 (25), 14 jaar geleden

Heb dit probleem ook al meegemaakt met C220 diesel '95.Andere pomp gemonteerd,probleem bleef gelijk. Auto start direct,maar na 10 seconden begint hij te schudden.De oorzaak bleek compressieverlies op 1cilinder. (segment gebarsten).Dan maar andere occasiemotor ingebouwd.
Mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.