Mercedes-Benz 320: accu is na tien uur leeg nieuwe accu alles laad goed

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320

wie kan mij wat meer vertelen
accu is na tien uur leeg
alles laad goed
accu is goed
hij heefd ergens rust stroom
niet goed
maar ik weet niet waar ik moet beginnen
alvast bedankt

usta38

Geplaatst door usta38 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 320? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 15 jaar geleden

Op tien uur leeg, dat is toch een grote lekstroom.
Voel eens of de alternator warm wordt als de auto uitstaat.
Indien ja, diode kapot in alternator.

jan5047 (0) PRO, 15 jaar geleden

zet er een amp meter tussen dan meet je de lekstroom , trek daana de zekeringen er een voo een uit en is da lekstroom weg bij een bepaalde zekering zit in dat gedeelte de boosdoener
succes jan

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Inderdaad zoals hierboven beschreven te werk gaan maar vergeet ook niet de accu te (laten) testen. Ook een nieuwe accu kan na een week stuk zijn. Heb het toevallig twee weken geleden nog meegemaakt met een week oude Varta accu.
Oja, zorg bij lekstroom meten dat de deuren dicht en op slot zijn maar laat niet het alarm afgaan want dan brandt de multimeter door. Het is veiliger een inductietang te gebruiken.

vraagje (0), 15 jaar geleden

bij bepaalde auto`s ook dit type zou dat meten dan moeilijk gaan (toni)
neem nou de zekeringskast aan zijkant dashboard moet de deur los of de zekerings gedeeldte in het kofferruimte dan gaat lampje branden van kofferruimte hoe dit dan op te lossen mischien makkelijk voor de beste man

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

De sloten in de vergrendeling, de portierschakelaars ingedrukt houden mbv een stukje tape of iets achter de slotneus langs steken en de interieur en afsleepdetectie uitschakelen. Altijd een paar minuten wachten tot de can-bus in slaapmodus is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 320 of stel zelf een nieuwe vraag.