Mercedes-Benz 200: achter schokbrekers

Bouwjaar: 1988

Hoi, weet iemand wat het probleem is als de achterschokbrekers niet werken?
Het is een mb 200 TD uit 88, een station dus, aan de schokbrekers zitten slangen dus is het waarschijnlijk hydrolisch en zal er ergens een pomp moeten zitten? en kun je zoiets bijvullen of afregelen?

Groet Alex

lex6585

Geplaatst door lex6585 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

pomp zit voor op de motor in het verlengde van de nokkenas (voorzijde kleppendeksel, reservoir zil links voor tegen het binnenscherm ,regelventiel zit midden onder de auto boven de achteras bevestigd met een stangetje naar de stabilisatorstang, meest voorkomend:systeem leeg door lekkage, regelstang los/ gebroken of op de as verdraaid, regelventiel defect.
als vloeistof(hydraulic oil )op peil is regelstang los draaien en met lopende motor verstellen om te kijken of de auto dan wel omhoog komt.
hier moet je eerst wel verder mee komen, sucses !

lex6585 (0), 18 jaar geleden

Rene bedankt, hier moet het mee lukken.

lex6585 (0), 18 jaar geleden

in de garage hebben we het bovenste geprobeerd alleen jammer geen resultaat, wel is het reservoir op pijl, en is er geen lekkage.
In de garage dachten ze misschien de veerbollen? Want in de computer staan die ook als onderdeel vermeld.

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

als de veerbollen inwendig lek zijn gaat de auto nog wel omhoog, hij is dan alleen zeer stug / wijnig vering. als er geen lekkage is word er of geen druk door de pomp geleverd of het regel ventiel opend niet of staat vast in de reyour stand, haal de retour eens los en kijk of hier met lopende motor vloeistof uit komt, als er vloeistof komt is regel ventiel defect, komt er niets is de pomp defect.
sucses!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.