Mercedes-Benz 200: Ik wil een Benz 200 importeren, maar chassis nr. check???

Bouwjaar: 1992

Hallo allemaal,

Ik wil een 200 W124 kopen uit Duitsland automarkt(misschien), maar ik wil zeker weten dat ik geen probleem krijg, omdat de RDW alles checkt, dus moet ik vooraf checken bijv. naar de chassisnummer bij een W124 zit ie onder de motorkap tegen de schutbord bij de accu en op de voorfront een plaatje maar zit ie ook ergens anders bijv in de blok ofzo?

Ik sprak iemand bij de mercedes dealer ging over een een 250 uit 1994 ofzo, maar bleek dat ie omgekat is en dat de politie de auto in beslag heeft genomen voor onderzoek.
Maar is die gene zo dom geweest of zit er een verborgen chassis nr.

Alvast bedankt,

mvg,

Mercedes 200D

Geplaatst door Mercedes 200D (115) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

als je met chassisnr naar een dealer gaat kan de dealer uit het wis of epc systeem een wagenkaart printen ,aan de hand van deze wagenkaart kan je chassis nr, motor nr en versnellingsbak nr controleren

Mercedes 200D (115), 18 jaar geleden

Hallo Rene,
Ja maar het probleem is dat ik een auto direct koop op een automarkt en dat er natuurlijk geen tijd is om naar de dealer te gaan.

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

in dat geval word het lastig, het is algemeen bekend denk ik dat je als je veel risico loopt je ook veel kunt verdienen of verliezen.

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat je wel kan doen is als je de kenteken weet of erachter kan komen dan kun je controleren of de gegevens daadwerkelijk kloppen. Kijk hier in nederland kun je op de rdw-site aan de hand van een kenteken bep. gegevens checken,bijv. de type,motorinh.gewicht, uitvoering,apk, motorcode en de juiste bouwjaar.Je kan dit ook doen op de duitse site.MVG.

Hans4040 (390) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk niet dat dat opgaat , want in Duitsland staat het kenteken op naam en gemeente waar de eigenaar woont.

Mercedes 200D (115), 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties, maar op en markt gaat het natuurlijk met haast, je hebt weinig tijd om te checken en met laptop met draadloos internet zie je mij ook niet op een markt, en ja de kentekens zijn er vaak vanaf he op de markt,
of garages.

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb een paar jaar terug regelmatig auto's uit Duitsland geimporteerd. Gewoon goed kijken met gezond verstand. Ik heb geloof ik 1 of 2 keer een miskoop gedaan, maar dan heb je het over een totaal van 150 auto's. Ik ging altijd naar Essen. Echt controleren gaat bijna niet daar.

Mercedes 200D (115), 18 jaar geleden

Nog niks kunnen vinden, heb het ook uitgesteld euries gaan te snel op, ff sparen....

bedankt iedereen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.