Mercedes-Benz Mb100: achterlichten

Bouwjaar: 1992

wie kan mij helpen!!!!! Ik krijg mijn remlichten niet aan als ik op de pedaal trap gebeurd er niks. De zekeringen zijn goed nou hoorde ik dat er een schakelaar zit voor de rem nu is mijn vraag waar zit dat en kan je er makkelijk bij. Hij rookt ook ontzettend krijg je dat weg als je er nieuwe olie er in doet en alles van binnen schoon laat maken door motor reiniger. En hoe stel ik hem netjes af zodat hij lekker stationeer loopt.

bert1127

Geplaatst door bert1127 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz MB 100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

schakelaar zit by het rem pedaal. als je de twee draadjes met elkaar verbind moeten je remlichten het weer doen. dan is de schakelaar kapot .kan ook zyn dat je de schakelaar iets naar achteren stelt zodat hy beter vrykomt. dieselmotor of benzine?

bert1127 (0), 18 jaar geleden

okey maar voor het rempedaal zit een grote zwarte bal zit daar achter de schakelaar

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

zwarte afwerkkap bedoel je zeker

bert1127 (0), 18 jaar geleden

dat weet ik niet het is een zwarte ronde kap zal best eens kunnen kan ik dat los schroeven.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

je rempedaal omhoog volgen daar boven moet de schakelaar zitten kyk met lamp kap even weghalen zit meestal met schoefjes vast dus binnen by je koppeling en gas pedaal.

bert1127 (0), 18 jaar geleden

okey ga ik doen kom ik er niet uit dan hoor je het wel in iedere geval alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz MB 100 of stel zelf een nieuwe vraag.