Mercedes-Benz A-Klasse: achteruitrijverlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

als ik achteruit rij, doet de verlichting het niet. De mercedes garage heeft de schakelaar vernieuwd, maar hij doet het nog steeds niet. Die zeggen dat het schakelmechanisme vernieuwt moet worden (kosten onderdeel 225 euro). Klopt dit?

leondrews

Geplaatst door leondrews (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

berendonck (0) PRO, 13 jaar geleden

Het kan zijn dat er teveel ruimte op het mechanisme zit, dan wordt de schakelaar niet vergenoeg ingedrukt.

Gr. Harry

leondrews (0), 13 jaar geleden

Ik ben inmiddels wijzer geworden. Het probleem bestond al voordat ik hem kocht (waarschijnlijk) De stekker van de schakelaar was eruit getrokken, zodat hij het helemaal niet doet. Als de stekker erin gestoken wordt, blijft de verlichting branden (in alle versnellingen).Het probleem kan waarschijnlijk verholpen worden door het schakelmechanisme te vernieuwen is het laatste wat ik heb gehoord. Of weet iemand een andere oplossing?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.