Mercedes-Benz C-Klasse: acterlichten blijven aan

Bouwjaar: 2001

hallo,
mijn vraag is vandaag gezien achterste stand lichten en de plaat verlichting blijven branden als ik de kontact opzet of de outo start, van voor brand niets, dat is wel doorde dag,wie kan mij helpen met deze probleem optelossen,

danku,alvast








gert3659

Geplaatst door gert3659 (335) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

IWvan (0) PRO, 18 jaar geleden

SAM-module achter is stuk, deze zit links achter in de kofferbak,dit is tevens zekeringskast.

stermonteur (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk eerst of alle lampen in beide achterlichten heel zijn en goed in de fitting gemonteerd zijn ook moeten er de juiste lampen in de fitting gemonteerd zijn(wattage) en controleer de zekerigen in het SAM-module,succes.
Als het SAM-module daadwerklijk defect is kan ik je daar wel aan helpen ik heb nog een goed gebruikte liggen ik wil wel eerst het onderdeel nummer weten wat nu in jou auto gemonteerd is als tenminste intresse hebt een nieuwe kost +/- 230 euro.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

het is zeker en vast de sam-module achteraan die defect is ,maar als ik van jou was zou ik het recentste onderdeel nummer bij de dealer halen.deze module is al verscheidene keren aangepast ,en als je een oudere type gaat kopen komt het probleem zeker en vast terug.
veel succes

gert3659 (335), 18 jaar geleden

hallo,
ik heb die los gehad maar staan zoveel nummers op welke nummer moet je hebben,hoe bigennen ze en wat moet ik zeggen tegen de dealer niewere type moet ik heben,stermonteur wat moet dat kosten van jou tweedehands van jou,
danku,alvast van jullie informatie

gert3659 (335), 18 jaar geleden

ik denk de nummer is 002 545 7801 kandat de nummer zijn

danku,

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

de nieuwere nummer begint met 203 of zelfs met 209

002 is het eerste type nog altijd

gert3659 (335), 18 jaar geleden

Sterretje, dat is toch niet erg als ik zo blijf rijden mij stoord dat niet als ik een kan vinden dan zal ik die plaatsen, want geeft geen storing op boord computer op dit ogenblik

stermonteur (0) PRO, 18 jaar geleden

Het stuurapparaat wat ik heb liggen is van een diesel en heeft het onderdeelnr 0035455201 en het vervangend nr of nieuw nr is 2035453201 ik zal maandag kijken of ik iets met jouw nummer kan doen,even geduld.

stermonteur (0) PRO, 18 jaar geleden

Het onderdeelnr wat je gegeven hebt klopt niet,dit nr is waarschijnlijk van het sam voor in de auto ik moet nr hebben van het sam links achter in de kofferbak achter de bekleding.Anders stuur het chassnr naar mijn E-mail adress.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.