Mercedes-Benz C-Klasse: advies over inkoop tweedehands auto

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.1 cdi

beste heren .
ik ben van plan om een mercedes 200 CDI van mei 2000. te kopen hij heeft 280 dkm gelopen (NAP)
wie heeft ervaring met zulke type auto's , is het aan te raden ? waar moet ik opletten ?
heeft deze type auto een ketting of distrubitie riem ?

al advies zijn welkom . bvd
sim

nassimo

Geplaatst door nassimo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (355) PRO, 15 jaar geleden

De Mercedes C-Klasse anno 2000 is slanker, eleganter en vooruitstrevender dan zijn voorganger. Vooruitstrevendheid is een kenmerk van een trendsetter, en dat is precies waarom de "C" de lat voor reisauto's hoger legt. Mede daarom spreekt Mercedes in haar brochures zelf van "de nieuwe limousine". De combinatie van een heerlijke dieselmotor, een perfecte automaat en haast oneindige luxe maken de C220 CDI tot een zeer geslaagde reisauto. De elektronica en mechanica vullen elkaar aan om tot een duidelijke meerwaarde te komen, ze zijn niet alleen een indrukwekkende opsomming in de folder.

Dit is de auto waarbij menig vertegenwoordiger geen spier vertrekt als hij te horen krijgt vandaag nog naar Brussel te moeten, morgen naar Oberhausen en overmorgen naar Parijs. Na een proefrit wacht eigenlijk maar één teleurstelling: de dealer zal vertellen dat de volgende rit pas over een half jaar kan plaatsvinden. Want dat is de levertijd.


Lees het hele verhaal op www.autozine.nl

Hans4040 (355) PRO, 15 jaar geleden

Oh ja......hij heeft een distributieketting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.