Mercedes-Benz C-Klasse: versnellingsbak probllem

Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 cdi 90kw

Geachte lezers,

Hebben het volgende probleem met een automaat van 2003

Bak schakelt niet meer,alleen in achteruit en vooruit staat hij in een vers vast,codes uitgelezen motor p2225 codes v bak p2603.

Olie van de bak gecont en lijk of er koelvloestof in zit,kijk ik in het expansie vat zit er olie in,lijk bakolie.

Dus een nieuwe koeler besteld,nw filter voor in de bak en nieuwe olie,maar hoe krijg ik alle olie eruit(koppelomvormer)en hoe peil ik hem straks,en hebben deze foutcodes betrekking op water in de olie.

Bvd,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

dan denk ik dat je bak uitelkaar moet ikzelf heb dit gehad bij een cadillac daar was de radiateur kapot zodat er koelvloeistof bij de automatenolie(via de koeler) kwam en door de koelvloeistof laat de voering los van de gevoerde koppelingsplaten auto ging alleen vooruit in het begin en achteruit sloeg hij als een blok vast en na korte duur ook vooruit,dus bak uitelkaar gehaald en toen zag ik dat de voering van de platen loslag en die blokkeerde de platen ,ik hoop het niet voor je maarrrrrrr ben bang van wel.

Hans4045 (0) PRO, 15 jaar geleden

Na contact gehad te hebben met een revisie bedrijf auto weggebracht,vandaag de uitslag gekregen,allemaal roestvorming in de bak,dus wordt een complete revisie,en dat allemaal omdat de koeler stuk is.

Gr,

Hans l

willy9 (0) PRO, 15 jaar geleden

info dealer ; is een bekent voorkomen wordt soms nog een schade regeling geclaimd nieuwe koppelomvormer - bak - radiateur zeker goed door spoelen met bakolie

zeker proberen waard !
t is hoe de dealer het aanvraagt

km en jaartal spelen mee
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.