Mercedes-Benz 220: afgaan alarm

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

ik heb al een poosje gezocht of er een vraag was met hetzelfde probleem, nl het spontaan afgaan van het alarm, dat bij mijn c 220 cdi van 2000 ging het alarm afgelopen zaterdagnacht 2x afging, maar ook bij de buren, aan de overkant, die hebben een nieuwe peugeot 308 ging het alarm af, mijn buurman aan de linkerkant heeft vrijdag zijn nieuwe toyota avensis gekregen, geen probleem, heb de auto nu 1.5 jaar geen probleem, iemand een idee

aquariaan

Geplaatst door aquariaan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Hebben beide auto`s een schoksensor? Dan kan het zijn dat die te gevoelig staan afgesteld en bij harde wind of onweer geactiveerd wordt.
Ook zwaar verkeer kan hem activeren (dreunen).
In geval van ultrasoon detectoren, kan een vlieg in de auto het alarm laten afgaan.

mvg,
Hans

aquariaan (0), 13 jaar geleden

ok bedankt ik heb wel een schakelaar op het dashboard waarmee ik het alarm binnen in de auto kan uitzetten, ivm als er een hond of kinderen in de auto achter blijven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.