Mercedes-Benz G-Klasse: afstandsbediening centralevergrendeling werkt niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Sleutel met afstandsbediening (1 knop) reageert niet meer op de spiegel (lampjes knipperen niet meer) en de deuren reageren ook niet.

Als je de sleutel in de voordeur steekt werkt de centrale wel. Het ligt niet aan kastje rv in het motorkompartiment.

iemand een idee?

hartelijk dank.

abg

Geplaatst door abg (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz G-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor k (0), 11 jaar geleden

Batterij misschien leeg van afstandbediening ???

abg (0), 11 jaar geleden

Nee, was niet het probleem, er is iets vreemds gebeurt, misschien kan iemand het verklaren,

De bediening was sinds 3 maanden stuk, dus besluit ik eens te gaan kijken wat er an de hand is, eerst batterijen, daarna zekeringen, daarna het kikkert kastje voor onder de motorkap. Niets hielp. Daarna de accu losgekoppeld, 5min gewacht, aangekoppeld. Nog niets werkend te krijgen. Ik besluit het project te laten rusten en rijdt de auto uit de garage naar buiten. Eenmaal buiten zet ik de auto op de parkeerplaats en druk uit automatisme op het knopje van de sleutel en tot mijn verbazing vliegen alle deuren op slot! Tja, wat is er dan aan de hand geweest. Ik weet het niet maar het werkt wel weer!

grt Albert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz G-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.