Mercedes-Benz 310: afstellen cardan sprinter 311

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 311 cdi

Wie kan mijn helpen aan de afstelgegevens van het pignon en kroonwiel van het cardan van een sprinter 311 cdi, de as v/d zonne en sat wielen was gebroken waardoor pignon en kroonwiel endr moesten worden vervangen. Echter weet bijna niemand bij ons in de buurt v/d dealers hoe je dit moet afstellen met shims endr. Dit is heeft de tweede wagen die het heeft gehad maar bij de eerste was het alleen het cardan en geen pignon, komt dit wel vaker voor??



groeten peter

borent a car

Geplaatst door borent a car (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Om het diff af te stellen heb je speciaal gereedschap nodig ook om de diepte van het pingonwiel te meten, en daarmee meet je de simms op voor de diepte van het pingon, de beschrijving kan elke bedrijfswagen dealer zo uitprinten en het speciale gereedschap moeten ze op de plank hebben of bij het hooft filiaal.

Succes Marcel.

En het komt zelden voor maar dan vooral bij zwaarbeladen auto`s die misbruikt zijn, volgas door de stad over de drempels.

Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.