Mercedes-Benz 300: Airco - kachel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: w210

De airco van mijn Mercedes werkt maar matig vind ik. Ik heb hem deze week nog bij laten vullen met gas, maar het is niet veel beter geworden vind ik.
het vreemde van alles is: als ik over een rotonde rij, en dus een korte bocht maak, dan voel ik ineens een flinke koele lucht de auto inkomen, ter verduidelijking: ik rij wel eens een rondje extra over een rotonde en dan is die even behoorlijk koud. lijkt net of er ergens lucht inzit of dat er iets verstopt zit of zo, wie heeft dit ook weleens meegemaakt en weet hiervoor misschien een oplossing? ik hoor het graag van je.
alvast bedankt.
Bulldoguden, Martin

Bulldoguden

Geplaatst door Bulldoguden (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mobilhomefreak (0), 13 jaar geleden

Hoi,
Het idee dat je op een rotonde wel airco voelt is bij elk voertuig volgens mij.
Bij mijn auto(met goed werkende airco)heb ik ook bij een draaimaneuver het idee dat het ineens veel koeler blaast.Ik denk dat dit is door het verplaatsen van de lucht in de auto.
Wat als je een half uur gereden hebt,is het dan koel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.