Mercedes-Benz C-Klasse: airco valt uit en begint weer spontaan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Soms werkt de kachel vent niet bij het starten (gewone airco) welke stand ik ook kies, na een tijdje begint deze spontaan te draaien ec en de reculatie ( extra toeren) lampjes branden wel als ik deze uit probeer tijdens storing, zou dit de kachel weerstand kunnen zijn, zo ja waar zit deze AUB is trouwens een combi.
B.V.D.

henkmercedes

Geplaatst door henkmercedes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

McTech (0) PRO, 12 jaar geleden

Als u een standaard of klapsleutel hebt, dan zit dit in het contactslot. Anders zit het in de weerstand en/of motor, geplaatst onder dashboardkastje. Veel modellen weerstanden zijn gewijzigd, daar moet ook de aanjagermotor bijbesteld worden en een deel van het kachelhuis(orgineel) . Dit is duur, erg duur. Makkelijker is een weerstand te halen van een 210 (E-Klasse) bij Febi, met schuifaansluitingen en een adapterkabeltje (staat in EPC) die je aan je bestaande bedrading soldeer.

henkmercedes (0), 12 jaar geleden

kachel uit gebouwd (vent ) schoongemaakt doet het weer zat koolstof van de koolborstels in, aan gezien de kachel naar onder hangt haddit zich op gehoopd niet veel maar toch, draaid nu zonder problemen.

Hans4040 (330) PRO, 12 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.