Mercedes-Benz E-Klasse 2000: Akoestisch geluid

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 CDI

Een akoestisch signaal bij voorruit rechts. In de auto hoor je het buiten. Het is een geluid met wisselende toonhoogte en niet echt hard, maar wel irriterend. Soms is geluid even weg. Als auto vergrendeld is blijft het geluid. Ook met draaiende motor. Accu los, dan is geluid weg, maar volgens klant zou het geluid blijven met accu los. Ik twijfel daar zelf aan. Dan zou er een batterij in moeten zitten. Zo te horen komt het onder de paravan vandaan. Het is gekomen na schoonmaken interieur. Het is een model W210. Accu loopt er wel op leeg.
Wat wel opvalt is, dat het signaal als men de deur op slot doet het niet meer doet. Dus mijn vermoeden is dat dat het geluid veroorzaakt. Of zou hij vol water staan. Klant brengt morgen de auto, maar ik dacht misschien iemand al meer meegemaakt.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hese (0) PRO, 14 jaar geleden

hoi arjan

volgens mij zit er achter het rechter voor scherm een horn van het alarm.

janben (0), 13 jaar geleden

Hallo Arjan en Hese,

Dit zelfde probleem heb ik en ik weet ook al als we zekering 11 onder de achterbank eruit haal dat het er dan niet meer is, maar hoe krijg ik dit opgelost is dit een probleem met een relais? als dit zo is waar zit die dan hoe krijg ik dit opgelost of arjan hoe heb jij dit opgelost?

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

alarmhoorn vermoet ik die dit probleem veroorzaakt

arjankempeneers (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb de alarmhoorn in binnenscherm rechtsvoor verwijderd. Het was allemaal roest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.