Mercedes-Benz 220: alarm sirene van een E-klasse avantgarde

Bouwjaar: 1998

Hallo, problemcar collega`s

Ik heb de volgende probleem.
Geluid van mijn alarm doet het niet meer voor de rest werkt alles 100% ik heb een orginele mercedes alarm met dikke sleutels en ik heb naar de sirene lopen zoeken en kon dat niet vinden wie kan me helpen om dit probleem op te lossen in ieder geval vertellen waar de sirene verstopt zit.
En kan ik het handmatig resetten of moet dat bij de dealer gebeuren
alvast bedankt

Ismail...

cavus

Geplaatst door cavus (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

flow (0), 18 jaar geleden

Bij mij zit die links voor,tussen koplamp en het ruiten sproeier reservoir,zit vast gedraait met een beugeltje tegen het binnen scherm dus als je de motorkap open trekt zit die rechts achter de koplamp.

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

zit denk ik links onder bij het wiel , even kijken of je spanning krijgt op de stekker , moet 1 constante plus op zitten , 1 massa en 1 plus als het alarm af gaat , vaak zit er sluiting in de hoorn waardoor de zekering acherin de koffer springt

cavus (0), 9 jaar geleden

Ik heb een ander opgezet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.