Mercedes-Benz Vito: antenne

Bouwjaar: 2000

Hallo wij hebben een vito V220 CDI 2de hands gekocht en we hebben een probleem met onze antenne, waar de radio zit hebben we de aansluiting voor op de radio te steken maar we hebben getest omdat we zo slechte ontvangst hebben en onze antenne ligt niet aangesloten want we steken een elektriekdraadje in onze antenne aansluiting van de radio en dan kunnen we alles ontvangen.
Nu is mijn vraag waar kan ik zien of de antenne aanligt en waar moet ik daarvoor kijken kan er mij iemand een schema van bezorgen.Ik zou eerst dat willen controleren voordat ik een nieuwe antenne steek.

Alvast bedankt voor de hulp hiervoor
Luc

luc6655

Geplaatst door luc6655 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

HeliGert (0), 18 jaar geleden

De orginele antenne heeft een aparte kabel (ronde plug) die rechtstreeks (eventueel met verloopkabel) in de antenneaansluiting van de radio gestoken moet worden. Suc6

luc6655 (0), 18 jaar geleden

ja die hebben we, maar de kabel van de antenne zelf ligt niet aangesloten en we weten niet hoe die kabel loopt om hem te controleren waar hij ligt onderbroken of waar de versterker ligt van de antenne en dat zouden we wilen weten om het eens na te kijken.

Maar toch bedankt voor de reactie
Luc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.