Mercedes-Benz Sl-Roadster: asr

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: v8 500

beste mensen HELP !!! ik heb een sl500 uit 94 en tepas en te onpas gaat het ARS lampje branden en heb ik het gevoel dat het elektronische gaspendaal wegvalt ik heb dan alleen nog maar meganischgas en de auto rijd dan belabert. slecht schakelen en moeilijk gas geven ik heb hem al 3x uit laten lezen en dan geeft de computer aan dat er GEEN fout meldingen zijn ik heb op aanraden van derde de remschakelaar vernieuwt en de schakelaar van het gaspendaal maar dit heeft geen resultaat op gelevert als ik hem uit zet en weer aan is het lampje uit en als ik dan ga rijden gaat hij weer aan maar soms na 10meter soms na 50km weer aan ik snap er niks meer van en de vraag is dan ook of iemand mij hier mee kan helpen .....mvg cor

sonny 357

Geplaatst door sonny 357 , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

sonny 357, 13 jaar geleden

beste mensen

bedankt voor jullie inzet en vele reacties maar ik heb de auto naar een mercedes garage in duitsland gebracht en binnen 5 minuten wisten die mij te vertellen dat me elektronische gaspendaal kapot is dus nu 1800 euro verder rijden we weer lekker rond.

mvg cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.