Mercedes-Benz 190: Auto kan niet uitgezet worden met contact ?

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo ik heb een 190D een ex duitser en heb er een hele berg niet gebruikte draden uit gehaald die nergens aan vast zaten maar nu wil opeens de auto niet meer uit met het contact hij blijft gewoon lopen weet iemand wat dat kan ziin ? en hoe ik dat oplossen kan ? ik ben niet een knullige hobbyist ik heb er wel enig kijk op ik heb een jaar of 5 in een gargage gewrkt maar dat was citroén.

en ik heb ook nog een temperatuur meter die niets aangeeft kan dat het dashbord zijn ? ik heb de censor in het thermostaathuis al gecontroleerd.

alvast bedankt met vr gr Edwin.

Toorts

Geplaatst door Toorts (60) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 12 jaar geleden

Uitzetten gaat dmv vacuüm. Zit een ronde pot op de pomp. Maar meest waarschijnlijk is een vacuumslang ergens los.

Temp meter even controleren door draad van sensor aan massa te houden, doet hij het dan wel is de sensor stuk doet hij het niet kabel cq meter.

groet Paul

Toorts (60), 12 jaar geleden

Aah ok ik ga het direct proberen alvast voor nu enorm bedankt voor de snelle reactie Paul.

groet edwin

Toorts (60), 12 jaar geleden

Hallo weer Paul er lag inderdaad een vacuum slangetje los ik had de aanjager schakelaar gerepareerd en na de boel weer in elkaar gezet te hebben waarschijnlijk dat slangetje van de kachel losgeraakt :)

de temp meter doet het niet ook niet als ik m test met rechtstreekse spanning dus zal het dashbord dan wel zijn .
in elk geval enorm bedankt voor de sneele reactie die tevens de oplossibg was .
met vriendelijke groet een weer blije 190D rijder :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.