Mercedes-Benz 190: auto ratelt tijdens het rijden

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Ik hoor alleen tijdens het rijden onder de auto iets ratelen, als de auto stationair draait hoor ik geen rare geluiden. Ik heb vorig jaar de koppeling en drukgroep al laten vervangen dus lijkt mij dat dat het niet kan zijn. Ook is het geluid niet constant aanwezig.
Bij de garage zeggen ze dat ze het misschien kunnen achterhalen als ik de auto een dag laat staan, maar ze hebben zo ook geen enkel idee wat het kan zijn. Het geluid lijkt tijdens het rijden onder de auto vandaan te klinken en is ook vanaf de straat te horen en klinkt net als wanneer kinderen een kaart tussen de spaken van hun fiets laten meedraaien.
Herkent iemand dit probleem. Overigens rijdt en schakelt de auto verder prima.

noppes

Geplaatst door noppes (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Kontroleer de aandrijfas even , het zou kunnen dat de rubbers tussen de kruiskoppelingen zijn verweerd door de jaren, heb dit ooit ook eens gezien bij een 190, met kans op breuk na enige tijd, en immobilisatie van de auto. Het kan ook dat de handremkabel sleept tegen de aandrijfas, wat zo'n geluid kan geven.
Bruno

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.