Mercedes-Benz 190: zeer moeilijk starten met koude motor

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000cc

hallo,

sinds een tijdje probleem met deze auto, telkens bij koude start niet genoeg stroom om normaal te starten, dus batterij leeg gevoel, meestal start hij wel zonder de starthulp te gebruiken.

alternator is gereviseerd, nieuwe batterij geplaatst maar probleem blijft zich voortdoen.

eens de wagen enkele km's gereden heeft start hij probleemloos, weet iemand hier een oplossing voor?

Mvg
luc

lucp

Geplaatst door lucp (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Bekijk even de massakabel van chassis naar motorblokl, die zich onderaan het chassis bevind, deze durven nogal een sterk oxideren, waardoor je een stroomverlies hebt. Als je startkabels in het bezit hebt, probeer dan eens één van de kabels aan te sluiten op de massapool van de batterij, en een goed massapunt op het motorblok, bv alternatorsteun, start de auto en bekijk of er verbetering is, zoja...plaats een nieuwe massakabel of zet er één extra bij op een andere plaats. succes

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

startstroom meten koud met amp .tang

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.